Управління фінансовими потоками підприємств регіону та їх інноваційне спрямування - Єрмошкіна, О.В. (Економічний вісник Національного гірничого університету, 2009)
Розглянуті питання вдосконалення моніторингу фінансових потоків промислових підприємств, оцінки їх впливу на фінансовий потенціал регіону та встановлення ознак вилучення капіталу. Визначені інструменти стимулювання спрямування фінансових потоків підприємств на інноваційний розвиток.