Економіка природокористування і продуктивні потоки вугільних шахт - Бардась, А.В. (Економічний вісник Національного гірничого університету, 2009)
В роботі розглянуто питання економічної оцінки запасів вугілля і наслідків їх втрати. Для визначення конкурентоздатності шахт запропоновано модифіковану модель конкурентних сил М.Портера. Також надано рекомендації стосовно принципів економічної оцінки запасів вугілля.