Rimsa E. Pieczeci miast Wielkiego Ksiestwa Litewskiego - Перкун, В. (Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики, 2009)
Рецензія на книгу: Rimsa E. Pieczeci miast Wielkiego Ksiestwa Litewskiego. – Warszawa, 2007. 1281 с. (версія литовською мовою): Lietuvos didziosios kunigaikstystes miestu omtspaudai. – Vilinius, 1999