Новий крок на шляху розвитку історичної географії - Хведченя, С. (Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики, 2009)
Рецензія на збірку: „Историко-географический сборник”. – Краснодар, 2007. – Вип. 1. – 492 с.