Роль історичного краєзнавства у патріотичному вихованні студентів - Латишева, Л. (Краєзнавство, 2011)
У статті йдеться про значення курсу «Історичне краєзнавство» у вищих навчальних закладах для виховання національної свідомості і патріотизму студентської молоді. Узагальнений досвід викладання цього спецкурсу в Одеській державній академії будівництва та архітектури (ОДАБА).