Деякі аспекти краєзнавчої роботи у вищій школі (на матеріалі навчального процесу в інституті туризму Федерації профспілок України) - Бабушко, С. (Краєзнавство, 2011)
У статті представлені деякі аспекти краєзнавчої роботи у вищій школі, яка є профільним закладом у сфері туризму. Автором узагальнено і проаналізовано активні методи навчання туристичному краєзнавству в ІТ ФПУ.