Інтегрування етнокультурних цінностей у краєзнавчу роботу дошкільних навчальних закладів (на прикладі гуцульського етнорегіону) - Лаппо, В. (Краєзнавство, 2011)
У статті доводиться доцільність активного залучення етнокультурних цінностей в краєзнавчу роботу вітчизняних ДНЗ. Окрім теоретичного обґрунтування автор знайомить з програмою формування у старших дошкільників ціннісного ставлення до рідного краю в умовах ДНЗ гуцульського етнорегіону.