Кременчук у дзеркалі часу - Крот, В. (Краєзнавство, 2011)
Рец. на кн.: Вирський Д. «Українне місто»: Кременчук від заснування до 1764-го. — 2-е вид., випр., доп. — К.: Видавничий дім «Києво-Могилянська академія», 2011. — 681 с.: іл.