Православні храми на Тереку та українські переселенці - Дзагалов, А. (Краєзнавство, 2011)
У статті висвітлюється історія появи християнських, православних храмів у Терському регіоні Північного Кавказу, опис минулого і сучасного стану церков у різних населених пунктах Кабардино-Балкарії та Північної Осетії, де проживають українці і нащадки українських переселенців XIX і XX віків.