Визначення показників роботи дизеля при використанні біопалива - Кобець, А.С.; Дирда, В.І.; Охмат, П.К.; Кухаренко, П.М.; Улексін, В.О.; Мельниченко, В.І.; Яцук, В.М. (Геотехническая механика, 2008)
Определены показатели работы дизеля на смеси дизтоплива и биотоплива.