Формування та розвиток корпоративних форм підприємництва в промисловості України у 1991 - 2004 рр.: історичний аспект - Алексєєв, С.В. (Наука. Релігія. Суспільство, 2009)
У статті проаналізовані основні соціально-економічні та політичні чинники, які зумовили особливості розвитку корпоративних форм підприємництва в промисловості України у 1991 – 2004 рр., розглянуті характерні особливості кожного з етапів, зміни у законодавстві з питань регулювання корпоративних відносин, а також досягнуті результати та наслідки.