Поняття та ознаки правової експертизи проектів нормативно-правових актів - Юрчишин, В.Д. (Держава і право, 2011)
Аналізуються проблеми правової експертизи проектів нормативно-правових актів, досліджуються такі елементи, як поняття, ознаки, принципи, мета, завдання, методи проведення правової експертизи, її суб’єктивно-об’єктивний склад тощо.