Поняття та види суб’єктів освітніх правовідносин - Мельничук, О.Ф. (Держава і право, 2011)
Розглядається поняття суб’єктів освітніх правовідносин, пропонується авторське визначення та класифікація, розкривається суть окремих їх видів.