Исследование эффективности использования вторичного тепла газопоршневых установок для выработки электроэнергии - Оксень, Ю.И.; Радюк, М.В. (Геотехническая механика, 2009)
Розроблено схему утилізації вторинного тепла газопоршневих установок з метою виробки електроенергії теплосилових установках, які працюють на назькокиплячих робочих тілах. Визначено умови, при яких виробка електроенергії буде максимальною.