Влияние внешних факторов на тяговую характеристику карьерного автотранспорта - Левченко, П.В. (Геотехническая механика, 2009)
Встановлено вплив температури навколишнього середовища і висоти розташування кар'єру над рівнем моря на тягову характеристику автомобілів з дизельними двигунами.