Механізм взаємодії явних та неявних принципів права - Жукевич, І.В. (Держава і право, 2010)
Висвітлено механізм взаємодії явних та неявних принципів права. Визначено два напрями взаємодії: неявні принципи права трансформуються в явні, а неявні в явні. Встановлено внутрішню динаміку явних та неявних принципів права. Ключові слова: принципи права, явні принципи права, неявні принципи права, механізм взаємодії явних та неявних принципів права, динаміка явних та неявних принципів права.