Вітчизняний та зарубіжний досвід управління диверсифікованим підприємством в умовах ринку - Бокань, О. (Схід, 2011)
У статті висвітлено результати аналізу сучасних моделей стратегічного планування розвитку промислових підприємств за умови диверсифікації. Вивчено вітчизняний та зарубіжний досвід управління диверсифікованим підприємством в умовах ринку, зокрема проаналізовано застосування матриці портфеля ділової активності підприємства BCG.