Особливості міжфірмових взаємовідносин суб'єктів промислового ринку - Бутенко, Н. (Схід, 2011)
У статті на основі використання системного підходу розглянуто специфіку міжфірмових взаємовідносин на промисловому ринку. Запропоновано класифікацію міжфірмових взаємовідносин із позиції постачальників, споживачів, внутрішніх та горизонтальних взаємовідносин.