Право як соціально-нормативний регулятор - Мохонько, А.В. (Держава і право, 2011)
Розглядається право як одним із найважливіших соціальних нормативних регуляторів суспільних відносин, а також визначається особлива роль права в системі соціальної регуляції, його соціальні функції. Підкреслюється, зокрема, вплив морально-етичних чинників на розуміння права та його дію.