Аналітичне забезпечення в системі управління підприємством - Галушка, В. (Схід, 2011)
У статті розглянуто систему управління підприємством, визначено місце та собливості аналітичного забезпечення в процесі управління підприємством, зазначено необхідність застосування аналітичного забезпечення на базі фінансово-економічного аналізу.