Становлення та розвиток органів служби безпеки України (історико-правовий аналіз) - Грідін, О.В. (Держава і право, 2010)
Розглядаються питання становлення і розвитку Служби безпеки України. Аналізуються нормативноправові акти, які найбільш чітко відображають той чи інший