Деякі питання правосуб'єктності суб'єктів права законодавчої ініціативи - Алданова, К.Ю. (Держава і право, 2010)
Дослідженню правосуб’єктність кола суб’єктів, які відповідно до законодавства України наділені правом законодавчої ініціативи; простежується історичний процес змін, що відбулися в Україні, з переліком суб’єктів законодавчої ініціативи та обсягом їх повноважень; виявлено окремі недоліки чинного законодавства та подано пропозиції щодо їх усунення. Ключові слова: законодавча ініціатива, законопроект, законодавчий процесс.