Положення християн в Криму під час турецько-татарського панування - Радзівідло, Я.І. (Культура народов Причерноморья, 2008)
Мета статті – аналіз стосунків, що існували між християнами та мусульманами півострова у найбільш складні часи середньовіччя – у період турецького панування на території півострова.