Відношення християнства до науки в постнекласичний період - Чорноштан, Є.В. (Наука. Релігія. Суспільство, 2009)
У статті йдеться про зміну відношення християнства до науки в ХХ ст. Автор розглядає цю проблему на матеріалах сучасної релігієзнавчої літератури.