Призначення та роль соціальних норм у регулюванні суспільних відносин - Лисюк, І.І. (Держава і право, 2011)
Розглянуто призначення та роль соціальних норм, що зумовлені об’єктивною потребою упорядкування відносин між людьми у суспільстві.