Конституційна юстиція в Україні: до визначення змісту поняття - Провізіон, Т.О. (Держава і право, 2010)
Аналізується сучасне наукове розуміння поняття «конституційна юстиція», його співвідношення із суміжними поняттями. Ключові слова: конституційний контроль, конституційна юстиція.