Політичні партії в Україні та їх роль у становленні та розвитку місцевого самоврядування (питання аксіології) - Курінний, В.К. (Держава і право, 2010)
Досліджуються аксіологічні питання ролі політичних партій у становленні та розвитку місцевого самоуправління в Україні.