Становлення локальної системи торгівлі та побутового обслуговування в територіальній громаді - Мурадян, Р.М. (Держава і право, 2010)
Досліджуються актуальні питання становлення локальної системи торгівлі і побутового обслуговування в територіальних громадах. Ключові слова: система торгівлі, побутове обслуговування, територіальна громада.