Інститут процесуальної співучасті в адміністративному судочинстві України: сутність та правове регулювання - Бевзенко, В.М. (Держава і право, 2010)
Сформульовано поняття процесуальної співучасті. Розкрито передумови виникнення процесуальної співучасті та її види. Запропоновані доповнення до вітчизняного