Адміністративні послуги як різновид публічних послуг - Ніколаєнко, К.В. (Держава і право, 2010)
Досліджуються ознаки адміністративних послуг, їх співвідношення з іншими видами публічних послуг, а також критеріїв для розмежування цих понять. Ключові слова: адміністративні послуги, публічні послуги.