Дослідження деформацій породного масиву навколо капітальної виробки на шахті ім. В.М. Бажанова - Олексюк, А.Б. (Геотехническая механика, 2009)
Представлены результаты шахтних наблюдений за состоянием Центрального вспомогательного уклона шахты им. В.М. Бажанова.