Результаты исследований по обоснованию параметров внутривалковой мельницы - Сухарев, В.В. (Геотехническая механика, 2009)
Експериментально встановлено залежності продуктивності валкового млина від міцності гірських порід, ширини розвантажувального зазору, обертів вала млина і вібрації робочого органа. Визначено положення частинки в конусному млині у початковий момент її защемлення та руйнування.