Вибрационное обезвоживание и обесшламливание пульпообразных материалов на просеивающих поверхностях с двумя уровнями знакопеременной кривизны - Земляной, Е.Ф.; Овчаренко, Д.К. (Геотехническая механика, 2009)
У статті описаний експериментальний стенд, призначений для проведення досліджень процесу зневоднення вугільної пульпи. Наведені результати досліджень процесу зневоднення на грохоті ГВЧ 31І із застосуванням просіваючої поверхні нестандартної форми.