К анализу производственных затрат при столбовой системе отработки тонких пологих пластов угля комплексами нового поколения - Хворостян, Л.В. (Геотехническая механика, 2009)
У статті проаналізовано основні виробничі витрати при стовбовій системі відпрацювання тонких положистих пластів вугілля комплексами нового покоління. Розглянуто залежність собівартості видобутку вугілля при різних параметрах відпрацювання тонких положистих пластів вугілля.