Інноваційний розвиток підприємств вугільної галузі: проблеми та напрями забезпечення - Залознова, Ю. (Схід, 2011)
У статті визначено потреби активізації інноваційної діяльності вугільної галузі. Обґрунтовано причини, які перешкоджають інноваційному розвитку вугільної промисловості. Наведено міжнародний досвід упровадження інновацій на вугільних підприємствах. Надано пропозиції щодо подолання перешкод інноваційному розвитку на державному, галузевому, виробничому рівнях управління.