Управління логістичними витратами на українських підприємствах - Новопісна, К. (Схід, 2011)
У статті показано проблеми управління логістичними витратами на вітчизняних підприємствах. Розглянуто сутність цих проблем та негативні наслідки від їх невирішення. Досліджено вагомість виділених проблем, показано зв'язок між ними.