Іноземний досвід і специфіка функціонування корпоративних об'єднань - Хімченко, А.; Куліш, О. (Схід, 2011)
У статті досліджено особливості становлення та специфіку функціонування корпоративних об'єднань США, Японії, Південної Кореї й Німеччини. На підставі проведеного дослідження систематизовані ознаки, які покладені в основу виділення моделі корпоративного сектора.