Шлюбно-сімейні відносини та формування нової особистості у контексті взаємин церкви і держави 1920-х років - Лахач, Т. (Наука. Релігія. Суспільство, 2009)
У пропонованій статті піднімається питання про існування негативних тенденцій в сучасному українському суспільстві, причини яких вбачаються не в останніх роках розвитку країни й новітній ідеології суспільства, а в площині 1920-х років.