Студентство України в 1953 - 1964 рр.: джерельна база - Власова, Н.М. (Наука. Релігія. Суспільство, 2009)
У статті аналізується джерельна база теми «Студентство України в 1953 – 1964 рр.». Розглянуті різноманітні види джерел, як ті, що вже опубліковані, так і такі, що вводяться до наукового обігу вперше. Досліджені матеріали архівів Донецька, Харкова, Херсона, Львова, Києва та Одеси. Використана джерельна база з теми дослідження надає можливість оперувати достатніми фактами для вивчення проблеми розвитку студентства, допомагає скласти уявлення про життя молоді тих часів.