Геомеханические предпосылки и принципы применения анкерной стяжной крепи вбольшепролетных выработках с плоской потолочиной - Булат, А.Ф.; Усаченко, В.Б. (Геотехническая механика, 2009)
Обгрунтовані геомеханічні передумови та принципи застосування анкерного стяжного кріплення в великопрольотних камерах з плоскою покрівлею.