Приложимость методов неразрушающего контроля свойств неметаллических элементов охранных конструкций горных выработок - Прохорец, Л.В.; Головин, М.В. (Геотехническая механика, 2009)
В статті подана порівняльна характеристика методів неруйнівного контролю неметалевих матеріалів, які є частиною охоронних конструкцій гірничих виробок. Приведені переваги та недоліки існуючих методів. Розглянуті можливості використання цих методів та засобів контролю в шахтних умовах.