Критерии оценки расчетов метанового потенциала угольных шахт и месторождений - Андреев, М.М.; Камышан, В.В.; Андреев, М.М. (Геотехническая механика, 2010)
Розроблені основні положення методу урахування метанового потенціалу вугільних шахт, перевірка якого в умовах діючих об’єктів показала високу його надійність відносно вибраного критерію - інтегральної метанообільності об’єкту. На базі цього методу пропонується виконати доповнюючи дослідження та розробить державний нормативний документ для урахування метанового потенціалу вугільних шахт та родовищ.