Предварительные результаты бурения параметрической скважины на Новосветловских газовых куполах (Луганская область) - Крамаренко, А.А.; Герасимов, Е.С. (Геотехническая механика, 2010)
Обсяг робіт, виконаний при бурінні параметричної свердловини на Новосвітлівських газових куполах, і одержані результати дозволили вивчити літолого-стратиграфічний розріз, петрофізичні особливості, газоносні горизонти й визначити наявність вугільних ( у тому числі й зближених) пластів; установити закономірності, які дають можливість обгрунтовано підходити до вибору місць закладання параметричних свердловин, що позитивно відобразиться на економічній складовій «Проекту буріння…» [1].