Державне регулювання інвестиційної діяльності в Україні - Чернуха, М.М. (Держава і право, 2011)
Розглянуто проблему державного регулювання інвестиційної діяльності в Україні. Виявлено нове призначення держави в умовах свободи економічної діяльності і, відповідно найбільш оптимальні форми та методи державного регулювання з урахуванням новизни для України цивілізованих ринкових відносин.