Деякі аспекти забезпечення позову в господарському судочинстві - Іванюта, Н.В. (Держава і право, 2011)
Досліджені питання щодо законодавчого удосконалення інституту забезпечення позову, а саме доповнення ГПК України нормами відносно обставин, які можуть бути підставою забезпечення позову та умов його застосування в господарському судочинстві.