Абсолютні та абсолютно-відносні господарські правовідносини - Віхров, О.П. (Держава і право, 2011)
Аналізуються абсолютні (майнові і немайнові) господарські правовідносини, абсолютні господарські правовідносини з ведення власної господарської діяльності, абсолютно-відносні майнові господарські правовідносини як засоби реалізації відповідних абсолютних прав суб’єктів господарювання.