Деякі питання примусового виконання мирової угоди - Лошицький, М.В.; Короєд, С.О. (Держава і право, 2011)
Досліджуються питання примусового виконання мирової угоди в цивільному (господарському) судочинстві. Аналізується судова практика в цих справах, визначаються належні способи захисту інтересів кредитора у випадку відмови боржника від добровільного виконання умов мирової угоди.