Науково-методологічні аспекти вдосконалення управлінсько-правових інструментів охорони природних ресурсів та реалізації права природокористування в аграрному секторі - Бейкун, А.Л. (Держава і право, 2011)
Розглядаються методологічні передумови належного правового впливу на розвиток аграрного сектора національної економіки. Зокрема, приділено увагу організаційно-правовим питанням державного регулювання використання, відтворення та охорони природних ресурсів в аграрному секторі.