Правове регулювання агролісотехнічної меліорації земель в Україні: стан та перспективи розвитку - Дейнега, М.А. (Держава і право, 2011)
Досліджено правове регулювання агролісотехнічної меліорації земель в Україні. Проводиться аналіз чинного законодавства України у сфері меліоративних відносин, що виникають під час проведення агролісотехнічних заходів шляхом створення захисних лісових насаджень.