Особливості земельних та аграрних відносин у сфері сільського туризму України - Кафарський, О.В. (Держава і право, 2011)
Досліджуються особливості земельних та аграрних відносин у сфері сільського туризму України. Зроблено висновки про те, що основними суб’єктами сільського туризму є особисті селянські господарства та фермерські господарства.